Pompe Funebre Clinceni - Pompe Funebre Bragadiru - Vitan

Servicii funerare

Servicii complete de pompe funebre in Clinceni, Bragadiru si Vitan

servicii funerare bragadiru - ceremonie inmarmantare

Ceremonie inmormantare

Casa Funerara Mihai se ocupa cu atentie de organizarea ceremoniei de inmormantare si de organizarea parastasului. Recomandam intotdeauna, prin consultanta gratuita, pachetele potrivite in functie de buget si de numarul de persoane.

servicii funerare clinceni

Constatare deces

Oferim servicii funerare complete, precum si servicii de constatare a decesului cu personal medical specializat si eliberare in regim de urgenta a certificatului constatator al decesului. Suntem disponibili non-stop pentru a va oferi orice informatie aveti nevoie.

imbalsamare bragadiru - imbalsamare clinceni - imbalsamare vitan

Imbalsamare

Prin procedura de imbalsamare, vom oferi persoanei decedate un aspect asemanator cu infatisarea reala ce va permite familiei sa pastreze o imagine vie a celui indragit, dar nu in ultimul rand, se va castiga timp pentru organizarea ceremoniei de inmormantare.

toaletare bragadiru

Toaletare decedat

Punem la dispozitie servicii funerare de toaletare, servicii ce includ: spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat, asezat in sicriu. Recomandarea noastra este de a achizitiona serviciul de toaletare impreuna cu alte servicii funerare din cadrul pachetelor oferite de agentia noastra.

inchiriere catafalc clinceni

Inchiriere catafalc

Oferim spre inchiriere catafalc cu suport de lumanari la cap si la picioare, un postament inalt ce permite vizitarea defunctului. Optarea pentru catafalc este o solutie utila si ergonomica decat asezarea sicriului decedatului pe mese.

transport funerar clinceni - transport funerar bragadiru - transport funerar vitan

Transport funerar

Casa Funerara Mihai ofera servicii de transport funerar cu masini autorizate si dotate corespunzator normelor in vigoare. Detinem diferite autospeciale, dricuri si limuzine funerare cu ajutorul carora oferim transport funerar national si international.

repatriere decedati ilfov - repatriere decedati bucuresti

Repatrieri decedati

Funerare Mihai ofera servicii de consultanta cu privire la repatrierea persoanelor ce nu se aflau pe teritoriul Romaniei in momentul decesului. Organizam transport funerar din Europa oriunde pe teritoriul Romaniei si va ajutam cu toata documentatia necesara obtinerii pasaportului mortuar, precum si restul autorizatiilor pentru efectuarea repatrierii.

aranjamente florale clinceni - aranjamente florale bragadiru - aranjamente florale vitan

Aranjamente florale

Realizam cu maiestrie o gama extinsa de aranjamente florale pentru ceremonia de inmormantare. In realizarea aranjamentelor florale funerare utilizam doar flori proasopete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandairi.

servicii funerare clinceni

Sprijin in momentele grele

Decesul unei persoane dragi este cel mai greu moment pe care, din pacate, cu totii il experimentam. Casa Funerara Mihai se afla la dispozita dumneavoastra, non-stop, pentru a va ajuta sa aduceti un ultim omagiu persoanei trecute in nefiinta. Oferim gama complete de servicii funerare pentru ca totul sa decurga conform cerintelor dumneavoastra.

De ce Casa Funerara Mihai?

Preturi minime fara a afecta calitatea produselor si serviciilor.

Servicii difersificate si pachete funerare pentru orice buget.

Consultanta gratuita / Personal calificat / Disponibilitate non-stop / Acoperire Ilfov si Bucuresti

Consultanta gratuita

Oferim familiei indoliate servicii de consultanta gratuita pentru alegerea corecta a pachetelor funerare corespunzatoare in functie de bugetul alocat.

Personal calificat

In cadrul agentiei noastre funerare lucram doar cu oameni empatici si experimetati in domeniul funerar. Tratam familia dumneavoastra ca pe propria familie pentru ca intelegem cat de dureroasa este pierderea cuiva drag.

Disponibilitate non-stop

Raspundem promp solicitarilor dumneavoastra pentru servicii funerare complete  prin disponibilitatea noastra la orice ora din zi sau din noapte.

Acoperire Ilfov si Bucuresti

Serviciile funerare oferite de Casa Funerara Mihai acopera raza judetelor Ilfov si Bucuresti. Suntem alaturi de dumneavoastra cu servicii funerare de calitate prestate cu profesionalism.